logo

Magpa

Ürünler

 O-TENTİC Durum TR - Doğal Ekşi Hamur Mayası

O-TENTİC Durum TR - Doğal Ekşi Hamur Mayası

Doğal Ekşi Mayalı Hamur - Durum Buğdayı Aromalı Ekmekçilik Bileşeni

 

Doğal Ekşi Hamur Mayası -  O-TENTİC Durum TR

İtalya'dan gelen bu lezzet, eşsiz aroma, yüksek su kaldırma, esnek kullanım (direk metod, geciktirilmiş fermentasyon, yarı-pişmiş donuk uygulamalar) ve geleneksel türk ekmeklerinden Dünya ekmeklerine kadar çok çeşitte uygulama avantajları sunan ekşi hamur teknolojisine dayalı aktif bir ekmekçilik bileşenidir.

 

O-tentic Durum'u baget, ciabatta, ekmek ve Trabzon Ekmeği gibi pek çok çeşitte kullanabilirsiniz.

 

Neden Doğal Ekşi Hamur Mayası -  O-TENTİC Durum TR

Üründen biraz daha bahsedecek olursak;

 

Günümüzde kullandığımız hazır endüstriyel mayalardan önce,ekmekler doğal ekşi maya ile yapılırdı. Ekmeklere doğal ve muhteşem lezzeti veren tat doğal olarak hazırlanan ekşi mayadan gelirdi. İtalya'nın Puglia bölgesinde yetiştirilen Durum buğdayından elde edilen doğal ekşi mayalı hamur kurutularak toz haline getirilmiştir ve O-tentic adını almıştır.

 

Doğal Ekşi Hamur Mayası -  O-TENTİC Durum TR | Ambalaj

1 kg x 10

 

Doğal Ekşi Hamur Mayası -  O-TENTİC Durum TR | Raf Ömrü

12 ay

 

Doğal Ekşi Hamur Mayası -  O-TENTİC Durum TR | Kullanım Oranı

%4