logo

Magpa

Ürünler

Vizyon Pizza Miksi

Vizyon Pizza Miksi

Sebzeli, Pizza Ekmeği Karışımı

Yaş maya ve un ile karıştırılan Vizyon ekmek premiksleri miksi su ilavesi ile spiral yoğurucularda 5-6 dakika veya klasik yoğurucularda 20-25 dakikalık sürelerde istenen hamur kıvamı oluşana kadar yoğrulur.İyi bir fermantasyon sağlanması açısından hamur sıcaklığının 23-25 ˚C olması önemlidir.İlk fermantasyona alınan hamur 8-10 dakika dinlendirildikten sonra hamur ağırlığı isteğe bağlı olarak 300-500 gr olarak kesilir ve yuvarlanır.Daha sonra ara fermantasyon sürecine alınıp 3-4 dakika daha bekletildikten sonra 30-35 ˚C ‘de  %75-80 rh’da fermantasyona bırakılır.

Fermantasyon süresi yaz aylarında 35-40 dk, diğer mevsimlerde 50-60 dk’dır.

Ambalaj: 20 kg'lık kraft torba

VİZYON EKMEK PREMİKSLERİ UYGULAMA ŞEKLİ ;

Vizyon Pizza Premiksi; 15-50 kg

Un : 50-85 kg

Yaş maya: 2.5 - 4.5 kg

Su: 60-67 kg

Pizza Premiksi Konsantrasyonu: %50 Premiks + %50 Un