logo

Magpa

Ürünler

Vizyon Tam Buğday Ekmek Miksi

Vizyon Tam Buğday Ekmek Miksi

Tam Buğday Ekmeği Karışımı

 

Neden Vizyon Tam Buğday Ekmek Miksi seçmelisiniz?

Vizyon Ekmek Miksi Tam Buğday, yaş maya ile karıştırılıp, su ilavesi ile spiral yoğurucularda 5-6 dakika veya klasik yoğurucularda 20-25 dakikalık sürelerde istenen hamur kıvamı oluşana kadar yoğrulur. İyi bir fermantasyon sağlanması açısından hamur sıcaklığının 23-25 ˚C olması önemlidir. İlk fermantasyona alınan hamur 8-10 dakika dinlendirildikten sonra hamur ağırlığı isteğe bağlı olarak 300-500 gr olarak kesilir ve yuvarlanır. Daha sonra ara fermantasyon sürecine alınıp 3-4 dakika daha bekletildikten sonra 30-35 ˚C ‘de  %75-80 rh’da fermantasyona bırakılır.

 

Vizyon tam buğday ekmek miksinin fermantasyon süresi yaz aylarında 35-40 dk, diğer mevsimlerde 50-60 dk’dır.

 

Tam Buğday Ekmeği Karışımı | Uygulama Şekli

Vizyon Ekmek Miksi : 25 kg

Yaş Maya: 0,6 - 1,2 kg

Su: 15-16 kg

 

Vizyon Tam Buğday Ekmeği Miksinin Avantajları

  • Kolay ve yüzde yüz kullanım oranına sahiptir.
  • Hamurun su emilimini ve dayanıklılığını arttırır, kolay işlenmesini sağlar.
  • Tam buğday ekmeği miksi ile üretilen ekmekler doğal ve mükemmel bir lezzete sahiptir.
  • Standart buğday ekmeği tadındadır.
  • Daha uzun tazelik ve raf ömrü sağlar, kesilirken ufalanmaz.
  • Daha hızlı ve ekonomik bir üretim sağlamanıza büyük oranda katkıda bulunur.